Matchpartner | Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en arbeidsmobiliteit voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.

Vind jouw baan

Leon Brouwers - Directeur / eigenaar

In 2002 startte ik op de -haast spreekwoordelijke- zolder van mijn woonhuis Matchpartner, een bemiddelingsbedrijf voor “hoger opgeleide doeners” op het gebied van arbeidsbemiddeling, verzuim en re-integratie. 

In de daarop volgende jaren is Matchpartner zich ook gaan bezighouden met de branches: zorg en welzijn, gemeente, arbo & verzuim en onderwijs. Daarmee zijn we uitgegroeid tot een ambitieuze, landelijke organisatie met vakvolwassen consultants met een eigen inbreng.

Voor Matchpartner werken staat gelijk aan afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Zakelijk succes lukt mijns inziens alleen zodra je de vrijheid krijgt om zelf “je ding te doen”. Die vrijheid is ook nodig omdat je persoonlijke contact met de professionals die je bemiddelt van doorslaggevend belang is.

Het meest prettig aan werken bij Matchpartner is denk ik de dynamische omgeving met korte lijnen. We hebben een informele werksfeer, waarin je als collega best eens je mening mag zeggen. Zolang het maar respectvol en opbouwend is.

Altijd staan we open voor enthousiaste sollicitanten, die soft skills, mensenkennis en nieuwsgierigheid combineren met een commerciële drive. 

Mocht je je aangesproken voelen en je profiel sluit goed aan, dan ga ik graag het gesprek aan. Maar nog belangrijker is een kennismaking met de mensen die het eigenlijke werk doen. De consultants van Matchpartner.

Hartelijke groet, 

Leon Brouwers

Werken bij Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en arbeidsmobiliteit voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.

Waarom voor ons kiezen?

Vakvolwassen consultants met een professionele achtergrond in de betreffende sector

Zelfstandige ondernemer in loondienst

Gedegen en persoonlijke aanpak

Karakteristieke hoofdkantoor

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert