Werken bij Matchpartner | Matchpartner

Werken bij Matchpartner

Het maken van de match is echt een vak.

De afgelopen jaren is er een flinke fluctuatie geweest van het aantal vacatures en werkzoekenden in Nederland. Van 91 duizend vacatures in 2013 naar 251 duizend in 2018, van 668 duizend geregistreerde werklozen in het eerste jaar naar 330 duizend in het tweede. 

Maar bij het maken van een goede match tussen werkgevers en werkzoekenden komt meer kijken dan het simpelweg tegen elkaar afzetten van aantallen. Een goede consultant beschikt over een luisterend oor, branchekennis, mensenkennis en het vermogen zorgvuldig verwachtingen te managen. Hij of zij biedt maatwerk.
Matchpartner is een werving-, selectie- en detacheringsbureau voor ambitieuze kandidaten die het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren zorg & welzijn, re-integratie & verzuim, gemeente, onderwijs en arbeidsmobiliteit. 

Ons team bestaat uit 15 gedreven individuen die aan elkaar gewaagd zijn. Wij onderscheiden ons van andere bureaus omdat wij inhoudelijk gedreven zijn. Onze consultants hebben naast een commerciële drive bij voorkeur ook een achtergrond in de branche waarin zij bemiddelen.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert