Werken bij Matchpartner | Matchpartner

Wie wij zijn

Matchpartner startte in eerste instantie als een eenmansbedrijf. Daarna zijn we organisch en spelenderwijs gegroeid tot een landelijke speler van formaat. We richtten ons in eerste instantie op de bemiddeling van professionals op het gebied van re-integratie en verzuim, waarna wij ons in 2008 verder zijn gaan toeleggen op vacatures in de branche zorg en welzijn, de gemeentemarkt en onderwijs. 

Bij Matchpartner stellen we alles in het werk om de meest optimale match te realiseren tussen werkgever en werknemer, of tussen project en interimmer. Matchpartner is een landelijk bureau voor werving & selectie, detachering en binnen:

  • Zorg
  • Welzijn
  • Arbo & Verzuim
  • Gemeente
  • Onderwijs

Werken bij Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie en detachering voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

“Matchpartner is professioneel, betrouwbaar en snel. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Er is een groot empathisch vermogen aanwezig waardoor het communiceren heel natuurlijk gaat. Ik merk ook als junior dat Matchpartner veel ervaring heeft en binnen een paar weken had ik al een nieuwe baan. Ik ben zeer tevreden.”

“Betrokken, zoeken naar de juiste Match en pakken door! Ik heb de contacten met Matchpartner als zeer prettig ervaren. Er werd goed gekeken naar mijn wensen en inzetbaarheid. Ook nadat ik een paar keer nee had gezegd tegen mogelijke werkplekken is er actief doorgezocht naar een juiste Match! Dit noem ik zeer betrokken te werk gaan!”

“Zorgvuldig, vasthoudend, klantvriendelijk.”

“Vriendelijk, denken goed mee, klant is koning. Bij het aanmelden heeft Matchpartner direct contact met mij opgenomen en mij uitgenodigd voor een gesprek. Na het gesprek kwam Matchpartner met een aanbod/project waar ik direct op gesprek mocht komen en ben aangenomen. Het was heel fijn dat Matchpartner mij voorbereid heeft op het gesprek en mij via een appje succes wenste.”

“Binnen 3 dagen 2 sollicitatiegesprekken en 2 banen aangeboden gekregen. Top! Toen ik mijn CV had ingestuurd werd ik de volgende dag gebeld en had binnen 3 dagen 2 sollicitatiegesprekken. Ik ben erg enthousiast en raad Matchpartner regelmatig aan bij vrienden en kennissen!”

“Professioneel, korte lijnen en snelle acties"

“Vriendelijk eerste gesprek, geeft gelijk mogelijkheden aan en neemt direct actie. Oud collega's Matchpartner aanbevolen en wat blijkt. ......oud collega zal ook mijn nieuwe collega worden.”

“Adequaat, georganiseerd, goed bereikbaar, vriendelijke benadering”

“Vind het bijzonder leuk dat er samen gedacht wordt na eerst te horen waarom ik van job wil veranderen. Heel kundig en transparant. Vlotte communicatie.”